Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ο κτηνοτρόφοι Ιωαννίνων έφτιαξαν το "Γιαννιώτικο"!


Ό,τι καλύτερο έχουν δοκιμάσει μέχρι τώρα.... Αυτό είναι το σχόλιο που κάνουν από το πρωί δεκάδες καταναλωτές οι οποίοι γεύονται ένα υψηλής ποιότητας ντόπιο προιόν. Είναι το γάλα και το γιαούρτι που φτάνει από τους δικούς μας παραγωγούς στο ποτήρι και το πιάτο μας.
Είναι «Το Γιαννιώτικο».....

Η Κίνηση Κτηνοτρόφων Ιωαννίνων, διαθέτει από το πρωί σήμερα, σε πολλά τοπικά σούπερ μάρκετ, εντός της πόλης αλλά και περιφερειακά τα νέα προιόντα τα οποία αφήνουν άριστες εντυπώσεις στους καταναλωτές.
GIANNIOTKO2Μάλιστα σπεύδουν να τονίσουν ότι ήταν επιτέλους καιρός να γίνει ένα τέτοιο εγχείρημα και στα Γιάννινα, αφού τα πλεονεκτήματά του είναι τεράστια. Οι ίδιοι, δοκιμάζοντας το προιόν, ήθελαν να το πληρώσουν προκειμένου να το προμηθευτούν άμεσα για το σπίτι τους.
Οι μέρες αυτές όμως είναι ημέρες γνωριμίας... Γάλα και γιαούρτι διατίθενται δωρεάν και από τις αρχές της εβδομάδας θα βρίσκονται στα ράφια πολλών τοπικών σούπερ μάρκετ με στόχο να αλλάξουν τις συνήθειες όλων μας.
Το Γιαννιώτικο λοιπόν ξεκίνησε το ταξίδι του, με πρωτεργάτη την Κίνηση Κτηνοτρόφων Ιωαννίνων.
GIANNIOTKO3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.