Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ο Αρχιεπίσκοπος Σεβαστείας κατά του Charlie Hebdo


Το τελευταίο τεύχος του γαλλικού σατιρικού περιοδικού "Charlie Hebdo" επέκρινε με δηλώσεις του ο Αρχιεπίσκοπος Σεβαστείας κ. Θεοδόσιος Ατάλλα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων...



"Υποστηρίζουμε την ελευθερία του λόγου και τη δημοκρατία, αλλά προσβολή των θρησκευτικών εικόνων δεν μπορεί να θεωρηθεί ως ελευθερία της έκφρασης" ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος Σεβαστείας σχετικά με τη νέα έκδοση του περιοδικού που γελοιοποιούσε τον Μωάμεθ σε απάντηση για την επίθεση των Τζιχαντιστών.

Ο Ιεράρχης του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων δήλωσε ότι το εξώφυλλο του περιοδικού αποτελεί παραβίαση των ηθικών και ανθρωπιστικών αξιών.

"Η προτροπή κατά των θρησκειών και των προφητών, αλλά και ο εμπαιγμός των ιερών συμβόλων, μπορεί να ωφελήσει μόνο εκείνους που θέλουν να διαιρέσουν την κοινωνία και δημιουργήσουν ένα χάος" πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος Θεοδόσιος.

Πηγή: romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.