Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Σαμαράς: Σήμερα αρχίζει η πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης στους κτηνοτρόφους[video]


Στην ιδιωτική κτηνοτροφική μονάδα του Χρήστου Τσομπάνου στο δήμο Δέλτα ξεναγήθηκε...


 πριν λίγο ο πρωθυπουργός και υποψήφιος της ΝΔ στη Β' Θεσσαλονίκης, Αντώνης Σαμαράς.
Ο κ. Σαμαράς ανέφερε πως σήμερα ξεκινά η καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης, ενώ τόνισε πως η Ελλαδα πρέπει να παραμείνει άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ευρώπη και να μην οδηγηθεί σε ρήξη, αφού τα κονδύλια για την ενίσχυση των κτηνοτρόφων και των αγροτών προέρχονται κυρίως από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Παράλληλα, συμπλήρωσε πως: ''Πιστεύω ότι ο Έλληνας αγρότης θα σταθεί δίπλα μας για να μην υπάρχει τέτοιο ατύχημα. Έτσι και γίνει κάτι με την ΚΑΠ και τα ΕΣΠΑ, η ανάπτυξη πέθανε''.
Η κτηνοτροφική μονάδα ήταν και ο τελευταίος σταθμός της σημερινής του περιοδείας. Συνακόλουθα, ο κ. Σαμαράς θα καταλύσει στο Μακεδονία Παλλάς και αναμένεται να συναντηθεί με υποψηφίους της ΝΔ, ενώ θα πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» στις 18.00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.