Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Θα εκπλαγείτε!! Ποιο είναι το σημείο του γυναικείου σώματος που προδίδει την απιστία;

Στην επιθεώρηση Archives of Sexyal Behavior, δημοσιεύτηκε πρόσφατη έρευνα στην οποία δείχνει ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που προδίδει μια γυναίκα αν είναι επιρρεπής στο sεx της μιας βραδιάς. Το σημείο του σώματος που φαίνεται να συνδέεται άμεσα με τις σεξouαλικές επιδόσεις είναι... η γυναικεία λεκάνη.

Η έρευνα αυτή έγινε από το Πανεπιστήμιο του Λιντς και έδειξε ότι οι γυναίκες με ανοιχτή λεκάνη είναι πιο πιθανό να προτιμήσουν το sεx της μιας βραδιάς και να έχουν περισσότερους εpωτικούς συντρόφους.

Η έρευνα αυτή έλαβε μέρος σε ένα σύνολο 148 γυναικών ηλικίας από 18-26 και ερωτήθηκαν για τις σεξouαλικές επιδόσεις τους. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι είναι οι γυναίκες που η απόσταση μεταξύ των δύο οστών της λεκάνης τους είναι πάνω 35 εκατοστά και είναι αρκετά φιλελεύθερες σεξouαλικά.

Οι ερευνητές δίνουν εξηγήσεις γι αυτό το αποτέλεσμα συνδέοντας την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους,την ικανότητα να περπατάμε και να γεννούν εύκολα ένα παιδί.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.