Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Το γιαούρτωμα στoν δημοσιογράφο Χρήστο Ράπτη [ΒΙΝΤΕΟ]

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι του γιαουρτώματος του γνωστού δημοσιογράφου και ιδρυτή του site iefimerida.gr. Στο βίντεο,εμφανίζεται ξαφνικά ένας άγνωστος να πετά έναν κεσέ γιούρτι στο πρόσωπο του δημοσιογράφου, την ώρα που...

αυτός μιλά στο τηλέφωνο.O ίδιος πάντως ο δημοσιογράφος με άρθρο του στην ιστοσελίδα που διευθύνει,πριν από λίγες ημέρες ,ερμήνευσε αυτή την κίνηση ως μία από απόπειρα εκφοβισμού. Όπως αναφέρει ο ίδιος το γιαούρτωμα έγινε εξαιτίας ενός άρθρου που είχε ανεβεί υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ!

1 σχόλιο:

  1. το συγκεκριμένο σάιτ όπου διαβάσετε σε φόρουμ στο ιντερνετ το θεωρούν αντισυριζα , κάνουμε λοιπόν μια απλή εξίσωση : ποιοι πετάγανε γιαούρτια σε ΠΑΣΟΚΟΥΣ - ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και όπου αλλού δεν συμφωνούσαν , εύκολη η απάντηση . Τραμπούκοι του Συριζα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.