Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΤΡΟΜΟΣ:Aυτό είναι το βίντεο του τρόμου από το Airbus της Germanwings [ΒΙΝΤΕΟ]

Φωτογραφία με τους έντρομους επιβάτες παρουσίασε και το CNN.
Αυτό είναι το βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο με τις τελευταίες τραγικές στιγμές των επιβατών του μοιραίου Airbus της Germanwings. To συγκεκριμένο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο χωρίς να επιβεβαιώνεται. Δείχνει πάντως ένα Airbus να πλησιάζει στις Αλπεις και να έχει χάσει ύψος. Οι επιβάτες...


 ακούγονται να ουρλιάζουν.

Χθες το Paris Match και η Βίld ανέφεραν ότι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν βίντεο μερικά δευτερόλεπτα πριν από τη συντριβή του Airbus της Germanwings. To βίντεο φέρεται να τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο, η κάρτα sim του οποίου εντοπίστηκε στα συντρίμμια. Η σκηνή είναι δραματική, συγκλονιστική: Οι επιβάτες ουρλιάζουν καθώς καταλαβαίνουν τι ακολουθεί και ακούγεται «Θεέ μου» σε πολλές γλώσσες.

Επίσης ακούγονται μεταλλικοί θόρυβοι, προφανώς από την προσπάθεια του πιλότου να παραβιάσει την κλειδωμένη πόρτα. Στη συνέχεια, οι κραυγές δυναμώνουν και ακολουθεί σιγή.Μέχρι στιγμής τίποτα δεν επιβεβαιώνεται επίσημα.




thetoc.gr

 http://article.wn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.