Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Νέος γύρος για το Brussels Group στον απόηχο της Ρίγας


Αμεσα ξεκινούν ξανά οι εργασίες του Brussels Grou, αρχής γενομένης από τη σημερινή τηλεδιάσκεψη, όπως αποφάσισαν...


 χθες σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ο πρόεδρος του ΣΟΕ, Γιώργος Χουλιαράκης και ο αξιωματούχοσ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ντέκλαν Κοστέλο.
Το «Brussels Group» θα επαναληφθεί δια ζώσης την Τετάρτη με στόχο την επιτάχυνση των αποτελεσμάτων.
Αργά το απόγευμα της Κυριακής ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας έχει συνεργασία στο Μέγαρο Μαξίμου με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και στενούς του συνεργάτες.
Νωρίτερα ο Αλ. Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας, 'Αγγελα Μέρκελ, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι οποίες σημείωναν ότι η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα και ήταν σε συνέχεια της συνάντησης των δύο ηγετών στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στη συνομιλία τους, εκφράστηκε η κοινή βούληση για σταθερή επικοινωνία καθ' όλη την πορεία της διαπραγμάτευσης, προκειμένου να υπάρξει άμεσα μια αμοιβαία επωφελής λύση.
Ο πρωθυπουργός είχε, επίσης, τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.