Πόσες φορές ενώ τρώμε, έχει τύχει να λερώσουμε με το φαγητό τα αγαπημένα μας ρούχα ή το χαλί;...
Σίγουρα πολλές. Ένας από τους πιο συχνούς λεκέδες είναι αυτός της κέτσαπ. Ειδικά όταν τρώμε τηγανιτές πατάτες, η κέτσαπ είναι απαραίτητη για να νοστιμέψουν. Κάποιες φορές όμως λόγω απροσεξίας λερωνόμαστε. Τι κάνουμε;
Βγάλτε το ρούχο και ρίξτε στο λεκέ διάλυμα απορρυπαντικού. Στην συνέχεια θέλει καλό στέγνωμα με απορροφητικό πανί. Με λίγη αμμωνία στεγνώστε το με τον ίδιο τρόπο. Αφού βήμα βήμα ακολουθήσετε τα παραπάνω, ξεβγάλετε με χλιαρό νερό και στεγνώστε καλά το σημείο που έπεσε η κέτσαπ.
Το ρούχο θα μοιάζει σαν καινούριο και εσείς μπορείτε να συνεχίσετε να τρώτε το αγαπημένο σας φαγητό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.
Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.