Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Βαφτίζουν το μνημόνιο... συμφωνία και την ψήφιση "πατριωτικό καθήκον"!

Ποιος είναι ο... δοσίλογος κι ο προσκυνημένος κυρ Πάνο;

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος τόνισε πώς “αποτελεί πατριωτικό καθήκον η ψήφιση της συμφωνίας”...



Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, αλλά και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μίλησε στην εφημερίδα RealNews για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, λέγοντας: “Αποτελεί πατριωτικό καθήκον η ψήφιση της συμφωνίας, και ιδιαίτερα από την στιγμή που ο πρωθυπουργός ανέλαβε προσωπικά τη διαπραγμάτευση διασφαλίζοντας τη λαϊκή εντολή”.

Για τα σενάρια περί εκλογών ανέφερε: “Σε τι εξυπηρετούν οι εκλογές τέσσερις μήνες μετά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για εκλογές, παρότι θα μας εξυπηρετούσαν εμάς στους ΑΝΕΛ. Χρειάζεται σκληρή δουλειά για να σηκώσουμε την Ελλάδα ψηλά”.

1 σχόλιο:

  1. Πατριωτικό καθήκον λέει ο γελοίος την ψήφιση του 3ου μνημονίου. Αλλά τι λέμε τώρα, αυτός υπουργός άμυνας ήθελε να γίνει από τότε από την κυβέρνηση Παπαδήμου, τώρα που έγινε σιγά μη φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.