Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Κορίτσια για...σπίτι!!!Καλές νοικοκυρές!!! [ΦΩΤΟ]

  Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται, πριν ξεκινήσει τις δουλειές του σπιτιού, βγάζει απαραιτήτως μια selfie!
Τι τύπο νοικοκυράς προτιμάτε εσείς ; ...


Η Κομοδινού…

Αυτός ο τύπος γυναίκας περνά της περισσότερες ώρες στο κρεβάτι της. Δεν έχει χρόνο να βάζει τα ρούχα της σε ντουλάπες γι΄ αυτό και το κομοδίνο της είναι πάντα γεμάτο… Δεν θέλω να ξέρω τι κρύβουν τα συρτάρια…



Η γυναίκα Μπουχάρα…

Αυτή η νοικοκυρά είναι εποχιακή. Τη χρειάζεσαι μόνο το χειμώνα, την περίοδο που θέλεις να στρώσεις τα χαλιά του σπιτιού σου. Εμφανίζεται σαν χιονόμπαλα στον χώρο σου και είναι έτοιμη να πέσει στα πατώματα για εσένα.



Η γυναίκα Ξέφωτο…

...ή αλλιώς πρωινατζού… εμφανίζεται πάντα τις πρώτες πρωινές ώρες και καθαρίζει μόνο όσα βλέπει η πεθερά. Είναι πάντα στην "τρίχα" και την βρίσκεις μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες... Για χειμώνα είπαμε… η κυρία Μπουχάρα, πιο πάνω…



Η παντός καιρού…

Όπως όλοι βλέπουμε αυτή η γυναίκα έχει πολλή δουλειά να κάνει… δεν το βάζει όμως ποτέ κάτω… Γιατί μια selfie πριν την εργασία είναι απαραίτητη όπως είπαμε και στην αρχή… περιμένουμε να δούμε και το μετά βέβαια… αλλά μάλλον αυτό δεν θα γίνει ποτέ.



Στα πατώματα…

Ως γνωστόν το μπάνιο για να καθαρίσει θέλει χλωρίνες και άλλα απορρυπαντικά. Υλικά απαγορευτικά για το χρώμα των ρούχων! Αυτή λοιπόν η νοικοκυρά το γνωρίζει καλά και γι΄ αυτό το λόγο τρίβει ημίγυμνη τα πλακάκια του μπάνιου… Συμπέρασμα: οικονομική, sexy και αποτελεσματική.




Ταξιδιάρα ψυχή…

Αυτή η νοικοκυρά ξέρει να φτιάχνει όσο καμία άλλη βαλίτσες. Αν λοιπόν επιθυμείτε να κάνετε κάποιο ταξίδι και να μη σας λείπει τίποτα από τα προσωπικά σας αντικείμενα, δεν έχετε παρά να τη φωνάξετε. Είμαι σίγουρος ότι δυο με τρία ταξίδια τη εβδομάδα τα χρειάζεστε…



Σούπερ Νοικοκυρά…

Τα κάνει όλα και συμφέρει. Μπορείτε να την έχετε εσωτερική στο σπίτι σας ή μερικές φορές την εβδομάδα. Για μεταφορικά δεν χρειάζεται να πληρώνετε γιατί όπως βλέπουμε μπορεί να πετά. Είναι σκληροπυρηνική με τις δουλειές του σπιτιού…



Και για το τέλος έχουμε την…

Μετά-selfie νοικοκυρά…

Η γυναίκα αυτή είναι η μόνη που έβγαλε φωτογραφία μετά τις δουλειές του σπιτιού. Είναι η μόνη που έκανε το σπίτι λαμπίκο. Είναι η μόνη που σκύβει από κούραση μετά από πολύωρη οικιακή εργασία.

Είναι η μόνη ΝΤΥΜΕΝΗ…



sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.