Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ούτε... βλέμμα δεν ανταλάσσουν Κυριάκος και Άδωνις!


Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης «συγκρούσθηκαν» επί κάλπης…




Όχι αυτή της προεδρικής εκλογής της ΝΔ αλλά της Βουλής για την ανάδειξη του νέου της Προέδρου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που προηγείται στον ονομαστικό κατάλογο της σύνθεσης της Βουλής, όταν εκφωνήθηκε από τους ψηφολέκτες καθυστέρησε να προσέλθει καθώς μιλούσε με δύο βουλευτίνες της ΝΔ. Αυτή η χρονοτριβή τον έφερε να συμπίπτει στην κάλπη μα την στιγμή έφτανε σε αυτή από άλλη πλευρά ο Άδωνις Γεωργιάδης. Πρώτος, πάντως, πρόλαβε και ψήφισε ο Κυριάκος. Να σημειώσουμε ότι οι δύο συνυποψήφιοι, εάν και «συγκρούστηκαν» δεν αντάλλαξαν ούτε χαιρετισμό. Αντίθετα ο Άδωνις αποχωρώντας είχε έντονους αστεϊσμούς με την πρώτη σειρά των εδράνων της ΝΔ στα οποία καθόταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης , τον γραμματέα της ΚΟ Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Γιάννη Τραγάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.