Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Τελειωμένος! “Κόκκινο πανί” για τους οπαδούς ο Πράνιτς


Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει ένα ακόμα... πονοκέφαλο να αντιμετωπίσει και αυτός ακούει στο όνομα, Ντάνιελ Πράνιτς...



Το 2-2 του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ έφερε στην επιφάνεια ένα σημαντικό πρόβλημα για την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, αφού ο Ντάνιελ Πράνιτς άκουσε τα εξ αμάξης από την κερκίδα τόσο στη διάρκεια του αγώνα, όσο και στο φινάλε.

Οπαδοί των “πράσινων” τον έβριζαν με τη λήξη του ματς (στους τελευταίους αγώνες έχει απογοητεύσει με την απόδοση του) καθώς κατευθυνόταν στη φυσούνα και ο ίδιος ήταν πολύ απογοητευμένος αποχωρώντας από το γήπεδο.

Σύμφωνα με ανθρώπους που ήταν κοντά του, ο Κροάτης έλεγε πως από τη στιγμή που τελειώνει το συμβόλαιό του και είναι… ανεπιθύμητος από τον κόσμο, καλύτερα είναι να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Όλα αυτά, σε μια περίοδο που ο Στραματσόνι δεν εμπιστεύεται τον Νάνο, ενώ ο Χουχούμης κρίνεται άπειρος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.