Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ο Μαζανίτης ζήτησε τη διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ όσων βουλευτών-δημοσιογράφων ψήφισαν για τις άδειες


Ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαζανίτης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και δυναμικό στέλεχος της παράταξης Ενωμένοι Δημοσιογράφοι, της Μαρίας Αντωνιάδου, έθεσε στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ θέμα διαγραφής των βουλευτών-δημοσιογράφων που ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες...



Η πρότασή του απορρίφτηκε από την πλειοψηφία που έχει διαμορφωθεί στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, και βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με την ετυμηγορία της κάλπης των τελευταίων εκλογών, που έδωσε μεγάλο προβάδισμα στην παράταξη Ενωμένοι Δημοσιογράφοι της Μαρίας Αντωνιάδου.

Ο ίδιος ο Χρήστος Μαζανίτης έγραψε τα παρακάτω στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, για όσα συνέβησαν σήμερα στην ΕΣΗΕΑ.

“Έθεσα θέμα παραπομπής στο Πειθαρχικό, με το ερώτηματης οριστικής διαγραφής όλων των βουλευτών – δημοσιογράφων μελών της ΕΣΗΕΑ που ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες. Υποστήριξα οτι δεν μπορούμε να θεωρούμαστε συνάδελφοι με όποιον υποστηρίζει την απώλεια έστω και μιας θέσης εργασίας. Η εισήγησή μου απορρίφθηκε από το Προεδρείο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.