Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ο Μήτρογλου αλωνίζει στην Πορτογαλία


Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, έχει αποκτήσει στενή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, σκοράροντας σε επτά σερί παιχνίδια της Μπενφίκα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και είναι πολύ κοντά σε ένα πολύ σημαντικό ρεκόρ...



Ο Μήτρογλου έχει πετύχει εννιά γκολ συνολικά στα τελευταία επτά παιχνίδια της Μπενφίκα -όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Πορτογαλία- είναι πολύ κοντά στο να ισοφαρίσει το ρεκόρ του θρύλου της Μπενφίκα, του Εουσέμπιο, ο οποίος είχε καταφέρει να βρει δίχτυα σε εννιά σερί ματς της ομάδας.

Για να το ισοφαρίσει ο Έλληνας φορ το ρεκόρ του Εουσέμπιο, θα πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον ένα τέρμα απέναντι στην Ουνιάο Μαδέιρα και στο ντέρμπι με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνα τις δύο αγωνιστικές που ακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.