Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ο Stavento γίνεται παρουσιαστής σε δική του εκπομπή!


Τον έχουμε συνηθίσει στη σκηνή ενώ τηλεοπτικά τον είδαμε να γίνεται μέλος κριτικής επιτροπής. Τώρα όμως ο Μιχάλης Κουινέλης ή Stavento όπως είναι ευρύτερα γνωστός θα αναλάβει τη δική του εκπομπή...



Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο Stavento θα είναι ο παρουσιαστής ενός φιλόδοξου και πρωτότυπου talent show που ετοιμάζει ο ALPHA. Αν και ο Stavento μετά το… άδοξο τέλος του «Voice» στον ΑΝΤ1 και λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στη μουσική είχε αποφασίσει ότι δεν θα ασχοληθεί με την τηλεόραση η πρόταση που του έγινε από το κανάλι της Κάντζας ήταν δελεαστική και έτσι θα… αναβαθμιστεί από κριτής σε παρουσιαστής.

Άλλωστε, με την τηλεοπτική του παρουσία κέρδισε πολύ θετικά σχόλια για την άνεση και το χιούμορ του και έτσι ήρθε η πρόταση από τον ALPHA. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου το καινούργιο μουσικό talent show από τον ALPHA θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Απρίλιο με τον Μιχάλη Stavento στην παρουσίασή του και με σκοπό να δώσει «βήμα» σε όσους διαθέτουν ταλέντο στη μουσική…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.