Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Τέλος κι ο Λαγός από τον Παναθηναϊκό


Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Τάσος Λαγός, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη...




Γερμανία.

Χθες, οι «πράσινοι» είχαν «αποχαιρετήσει» τον Νίκο Καλτσά, ο οποίος θα φορά από την ερχόμενη σεζόν την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Σειρά πήρε ο 24χρονος αμυντικός μέσος, Τάσος Λαγός, ο οποίος είχε ενημερωθεί εδώ και καιρό ότι δε βρισκόταν στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι για τη νέα χρονιά. Ο παίκτης έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με το «τριφύλλι» κι ετοιμάζεται να μεταβεί στη Γερμανία για να υπογράψει συμβόλαιο με τη νεοφώτιστη στη δεύτερη κατηγορία, Βούρτσμπουργκερ Κίκερς.

Ο Λαγός έκανε ντεμπούτο στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2011/2012 και τη διετία 2013/2015 ήταν από τα βασικότατα στελέχη της ενδεκάδας. Από τότε που έφυγε ο Γιάννης Αναστασίου ο ρόλος του περιορίστηκε αισθητά, καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι δεν τον είχε στα πλάνα του. Συνολικά αγωνίστηκε σε 121 παιχνίδια με την φανέλα του Παναθηναϊκού (σε όλες τις διοργανώσεις), πέτυχε 5 γκολ και πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου, το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.