Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Θα πληρώσει... χρυσή την Ρούλα ο "Ε" για το σπάσιμο του συμβολαίου


«Δεν πληγώθηκα και δεν πικράθηκα... Δεν καταθέτω εύκολα τα όπλα»!...



Λίγες μέρες μετά το διαζύγιό της με το κανάλι Epsilon, η Ρούλα Κορομηλά μιλά στον Βασίλη Μπουζιώτη και την Reallife: «Δεν πληγώθηκα και δεν πικράθηκα… Πήρα ένα καλό μάθημα από όλη αυτή την ιστορία. Η ποιοτική τηλεόραση θέλει και ποιοτικούς ανθρώπους… Μετά από τόσα χρόνια, οφείλουμε να επιλέγουμε σωστότερα τους συνεργάτες μας. Όπως οφείλουμε και να παλεύουμε για το δίκιο μας όταν δεν μας φέρονται σωστά. Πάλεψα πολύ στη ζωή μου και συνεχίζω να παλεύω. Δεν καταθέτω εύκολα τα όπλα! Έμαθα να λέω πάντα την αλήθεια, όσο σκληρή και αν είναι»!


Το εξώδικο και τα χρήματα που ζητά

Παράλληλα με το δελτίο Τύπου που συνέταξε με τον δικηγόρο της Νίκο Αγαπηνό, η Ρούλα Κορομηλά απέστειλε εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία στο E TV, στην οποία αναφέρονται ανάμεσα σε άλλα τα εξής: «Υφίστανται εκκρεμείς οικονομικές υποχρεώσεις σας σε βάρος μας δυνάμει δύο εκδοθέντων και ληξιπρόθεσμων και ήδη απαιτητών τιμολογίων… Συνολικά μας οφέιλετε δυνάμει των ανωτέρω τιμολογίων το συνολικό ληξιπρόθεσμο και απαιτητό ποσό των 42.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ, ποσό το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχετε καταβάλει, εμμένοντας στην αντισυμβατική συμπεριφορά σας και διαπράττοντας καθημερινώς πλήρη παραβίαση των μεταξύ μας συμπεφωνημένων. Επιπλέον οφείλετε και τις αμοιβές όλων των συντελεστών και συνεργατών της εκπομπής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.