Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Τσακαλώτος: Το Brexit θα μας κάνει ζημιά


Την ανησυχία του για τις συνέπειες του Brexit και το στρατηγικό πρόβλημα που θα δημιουργηθεί σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και ενδεχομένως και στην ελληνική οικονομία....




εξέφρασε ο ΥΠΟΙΚ Ευκλείδης Τσακαλώτος από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συνεδριάζει σήμερα για δεύτερη ημέρα.

Ο κ. Τσακαλώτος συγκεκριμένα ανέφερε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες (καθώς η συνεδρίαση της ΚΕ διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών) δεν είναι καλές οι συνέπειες του Brexit, μας χαλάει το αφήγημα της ανακεφαλαιοποίησης και της επόμενης ημέρας, είπε και πρόσθεσε ότι δεν ξέρουμε ακόμη πόση ζημιά θα μας κάνει, αλλά θα μας κάνει ζημιά. Και τούτο, όπως εξήγησε, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν φυγόκεντρες τάσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Σύμφωνα άλλωστε με τον κ. Τσακαλώτο, ιδιαίτερα μετά τις εξελίξεις στη σχέση μεταξύ Βρετανιας και ΕΕ, "με το Grexit δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.