Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Αθλιότητα Φουρθιώτη σε Κορομηλά! Σάλος στο διαδίκτυο [video]


Χαμός έχει γίνει στον κόσμο της τηλεόρασης, αλλά και στα social media με την χθεσινή αδιανόητη φράση του Μένιου Φουρθιώτη εναντίον της Ρούλας Κορομηλά, ο οποίος απευθυνόμενος στην Νανά Παλαιτσάκη, στην Αλεξάνδρα Τσόλκα και στην Νάνσυ Νικολαϊδου...




που είναι μανούλες και μίλησε για το ρόλο της μητέρας.

Ο ίδιος είπε: "Είναι ένα δώρο που κάνει ο Θεός στις μανούλες που τους στέλνει παιδιά για να τα μεγαλώσουν με ήθος και αξιοπρέπεια"...Και τελείωσε τον λόγο του με τη φράση "Ο Θεός δεν κάνει λάθος για το ποια θα κάνει μανούλα".



Όπως όλοι γνωρίζουμε η Ρούλα Κορομηλά δεν έχει καταφέρει να γίνει μητέρα, αν και το είχε προσπαθήσει πάρα πολύ.
Ο αχαρακτήριστος Φουρθιώτης όμως δεν σταμάτησε εκέι.
Με ανάρτησή του στα Social Media προσπάθησε να μαζέψει τα πράγματα και όπως θα καταλάβετε διαβάζοντας τι έγραψε τα έκανε χειρότερα.

Η πετυχημένη παρουσιάστρια δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει στον Φουρθιώτη παρά μόνο ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία διερωτάται "Μήπως βάφτικα έντονα?"
Όπως γίνεται κατανοητό η Ρούλα με το συγκεκριμένο ποστ απαξιώνει πλήρως τον Μένιο Φουρθιώτη για την αχαρακτήριστη πατάτα.

Οι χρήστες των Social Media μετά το περιστατικό είναι τουλάχιστον εξαγριωμένοι με τον Μ. Φουρθιώτη.
Δείτε κάποια από τα σχόλια στην τελευταία του  αχαρακτήριστη ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.