Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Άγρια κόντρα Αλαφούζου - Νικολόπουλου στη Βουλή [video]


Ένταση ανάμεσα στο Γιάννη Αλαφούζου και το Νίκο Νικολόπουλου, επικράτησε κατά τη διάρκεια της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια στα ΜΜΕ και τα κόμματα....



«Μη με διακόπτετε σας παρακαλώ κύριε Νικολόπουλε, ξέρω το ρόλο σας», είπε ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ με τον ανεξάρτητο βουλευτή να απαντά: «Ποιος είναι ο ρόλος μου κ. Πρόεδρε; Να μας πει ο κύριος Αλαφούζος».

Ο κ. Αλαφούζος συνέχισε: «Έχει μια συνήθεια να αναπαράγει σε ερωτήσεις στη Βουλή και μετά να ανακυκλώνει στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ψευδή θέματα για τα οποία τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα στα ελληνικά δικαστήρια και έχω αναθέσει στους δικηγόρους μου να εξετάσουν τη δυνατότητα να ασκήσουμε αγωγή κατά του κ. Νικολόπουλου, διότι νομίζω ότι ξεπερνάει το όρια του κοινοβουλευτικού ελέγχου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.