Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Εφιάλτης με την εισβολή ημίγυμνου 16χρονου σε σπίτι στο Βόλο


Πανικός επικράτησε πριν λίγες μέρες στο κέντρο του Βόλου από τις φωνές δύο γυναικών.
Ειδικότερα σύμφωνα με την εφημερίδα...


 Ταχυδρόμος, βραδινές ώρες Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου ξημερώματα Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου υπήκοος Πακιστάν μπήκε στο σπίτι δύο Αλβανίδων και άρχιζε να χαϊδεύει τη μία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μερικές ώρες πριν, γύρω στη 1 το βράδυ, η 28χρονη Αλβανίδα επισκέφθηκε ξαδέρφη της. Μετά από νυχτερινή έξοδο η 32χρονη συγγενής της θα την φιλοξενούσε.
Το σπίτι των δύο γυναικών βρίσκεται στο πίσω μέρος πολυκατοικίας στο κέντρο του Βόλου και είναι σε ημιώροφο καθώς υπερυψώνεται από το έδαφος μόλις ένα μέτρο.
Οι δύο γυναίκες έπεσαν για ύπνο αλλά η παρουσία ξένου ανδρός που ήταν άγνωστο για ποιο λόγο βρισκόταν στο σπίτι διέκοψε βίαια τον ύπνο τους κόβοντάς τους την ανάσα.
Το βράδυ έκανε ζέστη και οι δύο γυναίκες κοιμόντουσαν με ανοιχτά τα παράθυρα. Ο ανήλικος που για άγνωστο λόγο βρισκόταν στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας είδε τα παράθυρα ανασφάλιστα και μπήκε μέσα.
Η 28χρονη που αντιλήφθηκε την παρουσία του ξύπνησε και άρχισε να ουρλιάζει. Ο 16χρονος ήταν στο δωμάτιο ημίγυμνος και τη χάιδευε. Μαζί της ούρλιαζε και η ξαδέρφης της επίσης σοκαρισμένη για την απρόσκλητη επίσκεψη.
Ο ανήλικος το έβαλε στα πόδια, ενώ ολόκληρη η πολυκατοικία αναστατώθηκε. Έγινε καπνός μέσα στη νύχτα και δεν άφησε κανένα στοιχείο πίσω του. Όμως οι δύο γυναίκες κατάφεραν να συγκρατήσουν τα χαρακτηριστικά του και απευθύνθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Μετά πολυήμερες έρευνες οι αστυνομικοί προχώρησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Βρήκαν σε περιοχή της Αγριάς και προσήγαγαν τον δράστη, ο οποίος πάντως δεν παραδέχεται τις πράξεις του και αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του.
Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για διατάραξης οικιακής ειρήνης. Οι δύο Αλβανίδες τον αναγνώρισαν.
Η δικογραφία θα σταλεί στην Εισαγγελία Βόλου για την άσκηση ποινικής δίωξης. Ο 16χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης αυτοφώρου. Θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.