Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Σαββίδης: Είμαι έτοιμος να πληρώσω την 1η δόση και να διαπραγματευτώ με


Έτοιμος να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης, ύστερα από την αποχώρηση της πλευράς Καλογρίτσα από τον διαγωνισμό...


 Ειδικότερα, όπως είπε προτίθεται να διαπραγματευτεί με τον Alpha και το Star, προκειμένου να μην χάσουν τις θέσεις τους εργασίας οι εργαζόμενοι.
«Θέλω να επαναλάβω αυτό που είχα πει προς τα κανάλια που δεν πήραν άδεια ότι είμαι έτοιμος να αποκτήσω τα κανάλια, για να μην χάσουν τις θέσεις τους εργασίας οι εργαζόμενοι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαββίδης, ο οποίος είναι πρώτος επιλαχών στον διαγωνισμό για τις τέσσερις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, γενικού περιεχομένου.
«Αν μας πληροφορήσουν ότι έχουμε αυτό το δικαίωμα, εντός 2 ή 3 ημέρων είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε την πρώτη δόση», πρόσθεσε και ξεκαθάρισε ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν συζητήσεις με άλλα μέσα ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.