Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόεδρος Φιλιππίνων: Θα σκοτώσω 3.000.000 τοξικομανείς!


Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί την πλέον αμφιλεγόμενη εκστρατεία του κατά...


 των ναρκωτικών, δεν δίστασε να εμφανιστεί σαν νέος Χίτλερ, έτοιμος να σκοτώσει τρία εκατομμύρια τοξικομανείς!
«Ο Χίτλερ σκότωσε τρία εκατομμύρια Εβραίους... Εδώ υπάρχουν τρία εκατομμύρια τοξικομανείς. Θα ήμουν ευτυχής αν τους έσφαζα», δήλωσε ο Ντουτέρτε, προφανώς χωρίς ούτε ο ίδιος να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς ξεστόμισε.
Αυτοί που ωστόσο αντελήφθησαν πολύ καλά το βάρος των δηλώσεών του ήταν οι Εβραίοι, οι οποίοι αντέδρασαν άμεσα χαρακτηρίζοντας «αισχρά» τα σχόλια του φιλιππινέζου προέδρου.
Από το Νταβάο, την πόλη όπου άφησε ιστορία ως δήμαρχος για τη σκληρή πολιτική του για την πάταξη της εγκληματικότητας, ο Ντουτέρτε δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι είναι αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος στο πρόβλημα και να σώσει την επόμενη γενιά.
Δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο που κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις. Και στο παρελθόν, πάντα στο όνομα της πάταξης του εμπορίου ναρκωτικών, ο Ντουτέρτε έχει πει ξεκάθαρα ότι θα σκοτώσει «100.000 εγκληματίες». Αυτή τη φορά ωστόσο ξεπέρασε κάθε όριο συγκρίνοντας την εκστρατεία του με το Ολοκαύτωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.