Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Ποια είναι η 70χρονη παρουσιάστρια της Β. Κορέας που... λατρεύει η Γεροβασίλη [photos & video]


Ποια είναι η εκφωνήτρια της Βόρειας Κορέας που ανακοινώνει τις πυρηνικές δοκιμές και τις εκτοξεύσεις πυραύλων για λογαριασμό του ΚΙμ Γιονκ Ουν καθώς επίσης μεταδίδει την προπαγάνδα για τους κινδύνους που κρύβει η Δύση...



Ο λόγος για τη Ρι Τσουν Χι, που έγινε ευρέως γνωστή όταν μετέδωσε, κλαίγοντας και ουρλίαζοντας, την είδηση του θανάτου του ανώτατου ηγέτη της χώρας, Κιμ Ιλ Σουνγκ, το 1994.

Σύμφωνα με το BBC, σήμερα, η Ρι Τσουν Χι ανακοίνωσε ότι η Βόρεια Κορέα πραγματοποίησε επιτυχώς την πέμπτη πυρηνική δοκιμή. Κανένας δεν ξέρει την ηλικία της, αλλά εκτιμάται ότι η Ρι Τσουν Χι είναι περίπου 70 χρονών.

Είναι η πιο γνωστή αναγνώστρια ειδήσεων στον κόσμο. Αλλά τι γνωρίζουμε στα αλήθεια μέχρι στιγμής για εκείνη;

Της αρέσει το ροζ



Το σήμα κατατεθέν της είναι το chima jeogori, η παραδοσιακή στολή της Βόρειας Κορέας.

Τη φόρεσε πρόσφατα για να ανακοινώσει την δοκιμή μιας βόμβας υδρογόνου, ενός όπλου που είναι πιο ισχυρό από την ατομική βόμβα.

Αλλά δεν φοράει την παραδοσιακή στολή σε όλες τις περιπτώσεις...



Η εκφωνήτρια επιλέγει το μαύρο χρώμα μόνο όταν πρέπει να μεταδώσει την είδηση θανάτου Βορειοκορεάτων ηγετών.

Είναι εντελώς διαφορετική από τους υπόλοιπους παρουσιαστές



Έχει την ικανότητα να εναλλάσσει σε κλάσματα δευτερολέπτου τα συναισθήματά της. Μπορεί να κλαίει, να φωνάζει και να γελάει, ενώ μονολογεί.

Μιλάει με ύφος δικτάτορα, όταν μεταδίδει τα μηνύματα των Βορειοκορεάτων ηγετών.

Πού μένει

Η Ρι Τσουν Χι ζει στην Πιονγιάνγκ, όπου το πρόσωπό τις προβάλλεται συχνά από γιγαντοθόνες και ο κόσμος που την παρακολουθεί ζητωκραυγάζει.

Μπορεί να αποσυρθεί από το «γυαλί»

Σε πρόσφατο ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε για εκείνη, η Ρι Τσουν Χι είπε ότι θέλει να αποσυρθεί από τις κάμερες για να δώσει την ευκαιρία σε νέες κοπέλες.

Ποια είναι τα ενδιαφέροντά της

Η Ρι Τσουν Χι επισκέπτεται συχνά εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης στην Πιονγιάνγκ, όπου απολαμβάνει τις προσωπικές της στιγμές χαλάρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.