Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Τι θα γίνει τελικά με το Alpha; [video]


Δορυφορικά, μέσω ΟΤΕtv, NOVA και internet θα εκπέμπει; Τι γίνεται με τον ΣΚΑΪ;....



«Έρχονται πολύ καλύτερες ημέρες για τον Alpha, έχει φροντίσει γι’ αυτό το αφεντικό».

Ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε στην εκπομπή της Δευτέρας ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς βρίσκεται στην Αμερική και ότι έρχονται ανακοινώσεις.

Σήμερα, στον αέρα του Happy Day, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για το συγκεκριμένο ταξίδι. Όπως ανέφερε, ο Δημήτρης Κοντομηνάς βρίσκεται στην Βοστώνη, όπου συζητάει με μια εταιρία που “δραστηριοποιείται στις ιντερνετικές πλατφόρμες”.

Δείτε το video



Διαψεύδει τα περί συνεργασίας με τον Αλαφούζο

Ο Alpha διέψευσε, με επίσημη ανακοίνωσή του, ρεπορτάζ περί συζητήσεων μεταξύ του Δημήτρη Κοντομηνά και του Γιάννη Αλαφούζου για τη δημιουργία ενός κοινού καναλιού.

«Ο Alpha διαψεύδει όλες τις φήμες περί συνεργασίας, εντός της Ελλάδας, με άλλους μιντιακούς ομίλους ή επιχειρηματίες – επενδυτές», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει: «Ο Alpha εξακολουθεί να πορεύεται αυτόνομος και δυνατός, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα. Για οποιαδήποτε εξέλιξη σε σχέση με το μέλλον του, θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τον ίδιο τον σταθμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.