Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ποιος είναι ο δράστης της επίθεσης με γροθιές στο διοικητή της Τροχαίας


Εξιχνιάσθηκε από την αστυνομία η υπόθεση του τραυματισμού του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, Γιώργου Διαμαντόπουλου, στις 29 Αυγούστου στο κέντρο της Αθήνας...Ο δράστης της επίθεσης είναι Ελληνας, 22 ετών, ο οποίος είχε συλληφθεί και τον περασμένο Φεβρουάριο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που είχε προκαλέσει επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων και σε γήπεδα.

Μάλιστα για τα συγκεκριμένα αδικήματα του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, τους οποίους παραβίασε στις 10 Σεπτεμβρίου και έκτοτε αναζητείται.

Η ταυτοποίηση του δράστη επετεύχθη μετά από πολυήμερη έρευνα και αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού που είχε ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο στη διάθεσή της η αστυνομία. Ειδικότερα, η αστυνομία συνέκρινε τις εικόνες από τον Φεβρουάριο με τα στιγμιότυπα που είχε εξασφαλίσει από το βίντεο του ξυλοδαρμού του διοικητή της τροχαίας Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο συλληφθείς είχε επιτεθεί στις 29 Αυγούστου στον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία καταφέροντάς του χτυπήματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, μετά τη λήξη πορείας ατόμων, που είχε πραγματοποιηθεί σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας προσεγγίζοντας τον από πίσω, στην οδό Πανεπιστημίου.

Σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού, η οποία υπεβλήθη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Ο τελευταίος άσκησε ποινική δίωξη και παρέπεμψε την υπόθεση σε τακτική ανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.