Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Άφησε την τελευταία του πνοή μέσα σε... οίκο ανοχής


Την τελευταία του πνοή μέσα σε οίκο ανοχής, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, άφησε ένας 65χρονος το απόγευμα...


 της Πέμπτης στον Τύρναβο της Λάρισας.
Ο 65χρονος είχε επισκεφθεί τον οίκο ανοχής προκειμένου να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες, ωστόσο η επίσκεψη αυτή είχε άδοξο τέλος. Κατά την διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων η ιερόδουλη αντιλήφθηκε πως ο 65χρονος έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να προσπαθεί να τον συνεφέρει. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό με την ιερόδουλη μάταια να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια, αφού ήταν ήδη πολύ αργά.
Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τα αίτια θανάτου του 65χρονου άνδρα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί του δεν είχε κάποια ταυτότητα είτε κάποιο σημείωμα που να πιστοποιεί την ταυτότητα του, ενώ και το μηχανάκι με το οποίο επισκέφθηκε τον οίκο ανοχής δεν φέρεται να είναι στην ιδιοκτησία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.