Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Στην Αθήνα την Τρίτη ο νέος πρόεδρος της κυπριακής Βουλής


Ο νέος πρόεδρος της κυπριακής Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, ο οποίος εξελέγη στις αρχές Ιουνίου, θα πραγματοποιήσει...


 την προσεχή Τρίτη την πρώτη επίσημη επίσκεψή του εκτός Κύπρου στην Αθήνα , έπειτα από σχετική πρόσκληση του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Νίκου Βούτση.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Συλλούρης θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα. Θα έχει επίσης συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό του, ο οποίος και θα παραθέσει επίσημο γεύμα προς τιμή του. Επίσης, ο πρόεδρος Συλλούρης θα έχει χωριστές συναντήσεις με αρχηγούς και εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Ελληνική πρωτεύουσα ο πρόεδρος της κυπριακής Βουλής θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΚΟΕ).
Η επίσκεψη του κ. Συλλούρη στην Αθήνα ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τετάρτης, 14 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.