Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Σχέδιο δράσης για την ανάπτυξη της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας


Ημερίδα για την παρουσίαση της πρότασης υλοποίησης του σχεδίου δράσης για την ανάπτυξη της εγχώριας φαρμακοβιομηχανίας θα διεξαχθεί την...




Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 στο «Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης», στην οδό Πειραιώς 206, στον Ταύρο.

Την ημερίδα διοργανώνουν από κοινού το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, το υπουργείο Υγείας και το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, υπό την αιγίδα της Αντιπροεδρίας της Κυβέρνησης.

Στην ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο αναπληρωτής υφυπουργός Παιδείας Κώστας Φωτάκης, καθώς, επίσης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) Θεόδωρος Φέσσας.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστεί η μελέτη-σχέδιο δράσης για την ανάπτυξη της εγχώριας φαρμακοβιομηχανίας και η υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Θεοδώρα Τζάκρη θα αναπτύξει τις πρωτοβουλίες-δράσεις για την υλοποίηση του σχεδίου δράσης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) Θεόδωρος Τρύφων, θα αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εγχώρια φαρμακοβιομηχανία και στις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξή της.

Παρεμβάσεις θα πραγματοποιήσουν, επίσης, η πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) Κατερίνα Αντωνίου και ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) Σωτήρης Μπερσίμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.