Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

Εκτάκτως στο Μαξίμου ο Καμμένος για τον Καλογρίτσα!


Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε αιφνιδιαστικά το βράδυ του Σαββάτου ο Πάνος Καμμένος...Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσία του είχε να κάνει με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό κάτι περισσότερο σχετικά με το θέμα.

Είχε προηγηθεί μια ημέρα νωρίτερα η ανάρτησή του στο Twitter με την οποία επέλεξε να ασκήσει την «κριτική» του σχετικά με την υπόθεση Καλογρίτσα και την τηλεοπτική άδεια που εξασφάλισε ο τελευταίος, ο οποίος τυγχάνει να είναι και κουμπάρος του.

Ο ίδιος πάντως εξερχόμενος του Μαξίμου αρκέστηκε στο ότι η συνάντησή του είχε ως αντικείμενο το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα που ξεκινά την Κυριακή και τις επαφές που θα έχει εκεί.

Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε για το επίμαχο tweet για τον Καλογρίτσα αρκέστηκε απλά στο να γελάσει χωρίς να κάνει άλλο σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.