Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Μαρινάκης - Ψυχάρης... μαζί! Τι συζητούσαν επί ώρες;


Ήδη, όπως έχουμε γράψει στο Planet-Greece, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να έχει κλείσει συμφωνία με τον Νίκο Χατζηνικολάου και οδεύει ολοταχώς για την απόκτηση του MEGA...




Στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης με εκδοτικούς και πολιτικούς παράγοντες – ενόψει και της λειτουργίας μετά από τρεις μήνες του τηλεοπτικού σταθμού που ετοιμάζει πυρετωδώς- συναντήθηκε το μεσημέρι με τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ Σταύρο Ψυχάρη.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και σύμφωνα με πληροφορίες επικεντρώθηκε στο νέο τηλεοπτικό τοπίο που διαμορφώνεται μετά το διαγωνισμό για τις άδειες αλλά και γενικότερα την κατάσταση στα εκδοτικά συγκροτήματα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης άκουσε με προσοχή τις θέσεις του έμπειρου Σταύρου Ψυχάρη τόσο για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα εκδοτικά συγκροτήματα αλλά και οι συνδεδεμένες με αυτά επιχειρήσεις, όπως για παράδειγμα τα Πρακτορεία διανομής εφημερίδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.