Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Νέο "ντου" του Ρουβίκωνα! Μπάχαλο η Αθήνα, στο έλεος των κουκουλοφόρων


Ούτε πολιτικός ούτε οικονομικός δεν ήταν αυτή τη φορά ο στόχος που επέλεξαν να κάνουν την εμφάνιση τους τα μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας...



Συμφώνα με κείμενο που ανέβασαν σε σάιτ αντιεξουσιαστών: «Ομάδα συντρόφων/ισσων έκαναν παρέμβαση στο γηροκομείο του Πειραιά απαιτώντας μαχητικά το σταμάτημα και την ανάκληση των εγκληματικών εκδιώξεων τροφίμων του γηροκομείου…»

Ενώ σε άλλο σημείο του κειμένου ο συντάκτης αναφέρει:

Η σύγκρουση της κυβέρνησης με την εκκλησία είναι ένα πυροτέχνημα, μια απάτη αριστοτεχνικά στημένη για να κινητοποιήσει αντανακλαστικά ένθεν και ένθεν και να αποπροσανατολίσει. Στην πραγματικότητα το κράτος, ειδικά το ελληνικό κράτος, είναι οσμωμένο με την εκκλησιαστική ιεραρχία και ο Σύριζα σφύζει (και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς) από καθεστωτικό ρεαλισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.