Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Καλημέραααα ανεκδοτάκιιιιιιι


Ήταν κάποτε ένας ναυαγός....




Το πλοίο του βυθίστηκε και αυτός ήταν ο μοναδικός επιζώντας (κλασικό σενάριο). Από το ναυάγιο σώθηκε επίσης ο πιστός του σκύλος και μια κατσίκα (ένας θεός ξέρει πως βρέθηκε στο πλοίο).
Ο ναυαγός βρέθηκε τελικά σε ένα ακατοίκητο νησί, έφτιαξε ένα πρόχειρο καταφύγιο και προσπαθούσε να κάνει σινιάλα για να τον βρουν. Όμως οι προσπάθειες του ήταν μάταιες, έτσι αναγκάστηκε να μείνει στο νησί και να μάθει να ζει στην άγρια φύση.

Η αρχή ήταν δύσκολη αλλά σιγά σιγά τα κατάφερε, ψάρευε αφρόψαρα, έτρωγε μπανάνες και καρύδες, για να μην τα πολυλογούμε κατάφερνε να επιβιώσει.


Ο καιρός περνούσε και ο ναυαγός άρχισε να έχει "περίεργες ορέξεις", ήθελε να κάνει σεξ οπωσδήποτε, μόνο αυτό περνούσε από το μυαλό του. Μια μέρα λοιπόν, είδε την κατσίκα και πέρασε από το μυαλό του μια σατανική σκέψη, πλησίασε το άμοιρο ζώο και ετοιμάστηκε να κάνει αυτό που φαντάζεστε. Ωστόσο πριν προλάβει, του όρμησε ο σκύλος του (δεν ήθελε το αφεντικό του να φέρεται έτσι), άρχισε να γαβγίζει τρελά και έτσι ο ναυαγός άφησε την κατσίκα ήσυχη.

Ο ναυαγός προσπάθησε και άλλες φορές να ξεμοναχιάσει την κατσίκα, αλλά ο σκύλος πάντα τον έδιωχνε. Έτσι λοιπόν, η κατάσταση συνεχίστηκε έτσι.

Μια μέρα όμως, ο ναυαγός είδε μια σχεδία να πλησιάζει το νησί, κολύμπησε προς το μέρος της και είδε πως μέσα ήταν μια γυναίκα λιπόθυμη. Πήρε λοιπόν την γυναίκα στην καλύβα του και την φρόντισε. Την άλλη μέρα αυτή ξύπνησε και είπε στον ναυαγό:

-Με έσωσες καλέ μου κύριε, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για σένα; Θα κάνω ότι μου ζητήσεις ( και τα μάτια της είχαν μια περίεργη λάμψη)

-Πως, κάτι μπορείς να κάνεις για μένα (είπε αυτός και έστριψε το μουστάκι του)!!!

-Τι πράμα;

-Μπορείς να πας μια βόλτα τον σκύλο μου….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.