Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο ίδιο σημείο που είχαν σκοτωθεί οι γονείς του


Η μοίρα έπαιξε τραγικό παινχίδι σε έναν 28χρονο μπάρμαν στην Αγγλία. Το 1997 ο 9χρονος τότε Ντιν Ντιούχαρστ επέζησε, μαζί με τα δύο...


 αδέλφια του από το τροχαίο στο οποίο έχασαν τη ζωή τους οι γονείς τους.
Το δυστύχημα έγινε στον δρόμο Α59 στο Λάνκασαιρ. Η οικογένεια είχε ξεκινήσει για διακοπές, όταν το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε με ένα φορτηγό.
Η μοίρα έπαιξε τραγικό παινχίδι σε έναν 28χρονο μπάρμαν στην Αγγλία. Το 1997 ο 9χρονος τότε Ντιν Ντιούχαρστ επέζησε, μαζί με τα δύο αδέλφια του από το τροχαίο στο οποίο έχασαν τη ζωή τους οι γονείς τους. Το δυστύχημα έγινε στον δρόμο Α59 στο Λάνκασαιρ. Η οικογένεια είχε ξεκινήσει για διακοπές, όταν το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε με ένα φορτηγό.
Το πλήρωμα του ασθενοφόρου είχε καταφέρει τότε να απεγκλωβίσει τα τρία παιδιά από το αυτοκίνητο και μεταφερθούν στο νοσοκομείο μόνο με μερικούς μώλωπες.
Δεκαεννέα χρόνια μετά, την περασμένη Δευτέρα, ο Ντιν βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό, στον Α59, μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο όπου είχαν χάσει τη ζωή τους οι γονείς του!
Οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι ο 28χρονος τραυματίστηκε μοιραία στο πάνω μέρος του σώματός του και πως ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, όπως και των γονιών του το 1997. Ο Ντιν ήταν ηλεκτρολόγος, ωστόσο τους τελευταίους 5 μήνες εργαζόταν ως μπάρμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.