Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Το πραγματικό πρόσωπο του Φασισμού: Νέα επίθεση Πολάκη σε δημοσιογράφους


Μετά την Ευαγγελία Τσικρίκα, στην οποία επιτέθηκε με αήθη τρόπο, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης έβαλε στο στόχαστρό του άλλον ένα δημοσιογράφο...



Ο λόγος για τον Παύλο Τσίμα ο οποίος στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ άσκησε κριτική στον υπουργό για την επίθεσή του στην κυρία Τσικρίκα.

Ετσι, μετά το τέλος του δελτίου ο κ. Πολάκης έκανε μια νέα ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook, με το γνωστό, πλέον, προκλητικό του ύφος. Εγραψε χαρακτηριστικά:
«Ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ σχολιαστής πλέον στο ΣΚΑΕΙ (το κανάλι που μίλησε για συμμετοχή της «σοβαρής «Χρυσής Αυγής στην κυβέρνηση ) παρομοιάζει εμένα με Χρυσαυγιτη!!!!!!!!
ΤΕΛΟΣ:
Η αγάπη για το ΧΡΗΜΑ, σε κάνει Παύλο Τσίμα
Η αλλιώς μέχρι να πληρώσουν θα πάθουν ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ».
Η απάντηση του Τσίμα

Ο δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά: Αν περιμένετε να απαντήσω στον κ. Πολάκη, δεν θα του απαντήσω. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει η επίθεση αυτή να γίνεται θέμα στις ειδήσεις.

«Ο κ. Πολάκης έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει», τόνισε ο κ. Τσίμας και πρόσθεσε: «Με τις επιθέσεις του, το σχολιάζω χωρίς να ξέρω τι έχει πει για μένα και δεν πρόκειται να το διαβάσω, έχει καταφέρει να μην είναι πρόβλημα για αυτούς στους οποίους επιτίθεται, αλλά να είναι πρόβλημα για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του».
«Αυτοί πρέπει να το λύσουν και φαντάζομαι ότι θα το λύσουν», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.