Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΚΥΡΟΣ ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες;


Νομικοί κύκλοι εκτιμούν πώς είναι βέβαιο πως μετά το κυβερνητικό φιάσκο με τον Καλογρίτσα, τινάσσεται πλέον στον αέρα ολόκληρος ο διαγωνισμός για τις άδειες, αφού έχουμε δύο περιπτώσεις εμφανούς και αποδεδειγμένης αλλοίωσης των προσφορών...Πιο συγκεκριμένα, όπως αποδείχτηκε, ο Καλογρίτσας ΔΕΝ ΕΙΧΕ τα λεφτά για να συμμετέχει στον διαγωνισμό αλλά εκτόξευσε τις προσφορές με την πρόταση του για τα 51 εκατομμύρια ευρώ, υποχρεώνοντας τους επόμενους υπερθεματιστές να εκτοξεύσουν σε αστρονομικά ποσά τις προσφορές.

Δεύτερον, αντίστοιχη συμπεριφορά επέδειξε και ο Σαββίδης, ο οποίος παραδέχτηκε δημόσια ότι λειτούργησε ως «λαγός» των προσφορών.

Είναι βέβαιο πως το θέμα θα τεθεί νομικά, από το σύνολο των υπερθεματιστών και σε δικαστικό επίπεδο, με την Κυβέρνηση πλέον να κινδυνεύει να υποστεί τεράστια πολιτική ήττα που μπορεί να οδηγήσει πλέον και σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.