Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

"Εμφύλιος" στη ΝΔ: Ο Κυριάκος αδειάζει τον Δένδια


Με καζάνι που βράζει μοιάζει το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, μετά τις τελευταίες εξελίξεις...




"Προσωπικές" χαρακτηρίζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας τις απόψεις που εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Δένδιας. "Χρήματα από αυτά τα οποία με συγκεκριμένους όρους δόθηκαν, βεβαίως θα πρέπει να δοθούν πίσω”, σημείωσε, μιλώντας στην τηλεόραση του "¨Σκάι”.

"Ο κ. Δένδιας εξέφρασε προσωπικές του απόψεις. Η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι γνωστή και ξεκάθαρη: θα ακυρώσει το "νόμο Παππά" και θα επαναφέρει τις αδειοδοτικές και εποπτικές αρμοδιότητες στο Ε.Σ.Ρ. Θα καταργήσει τον περιορισμό του αριθμού των τηλεοπτικών αδειών, αξιοποιώντας πλήρως τις τεχνικές δυνατότητες του ψηφιακού φάσματος. Οι επιπρόσθετες άδειες δεν θα δοθούν με κριτήριο ποιος δίνει τα περισσότερα, αλλά με συγκεκριμένες βασικές προϋποθέσεις, όπως η απόλυτη διαφάνεια στην προέλευση των χρημάτων και η ανταπόκριση σε αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και ενιαίο τίμημα. Σε κάθε περίπτωση ο νόμος αυτός, όπως εκτιμούμε, θα κριθεί αντισυνταγματικός από το ΣτΕ, γιατί αυτό θα συνέβαινε σε κάθε κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Και φυσικά τα χρήματα αυτά δεν θα έχουν δοθεί, για να επιστραφούν κιόλας”, τονίζουν πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η τοποθέτηση των "κύκλων" της Πειραιώς, αποτελούν ουσιαστικά απάντηση στην δήλωση που εξέδωσε νωρίτερα ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανακαλέσει τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου.

Αναλυτικά, η δήλωση του Ν. Παππά, έχει ως εξής:

"Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ., κ. Νίκος Δένδιας, δήλωσε σήμερα ότι το κόμμα του θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς σταθμούς τα 246 εκατ. ευρώ που πληρώνουν για τις τηλεοπτικές άδειες. Αυτή είναι η Ν.Δ. Αρρωσταίνει όταν ωφελούνται οι αδύναμοι και βγάζει σπυριά όταν υποχρεώνονται να πληρώσουν οι ισχυροί.
Μάλλον στο Μοσχάτο μετακόμισε το παράρτημα κάποιου τηλεοπτικού σταθμού, όχι η Νέα Δημοκρατία.
Ο κ. Μητσοτάκης έχει την ευκαιρία να ανακαλέσει τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου, κατά την αποψινή του συνέντευξη στον –εκ των προσωρινών υπερθεματιστών- τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και να δηλώσει ευθαρσώς ότι αναγνωρίζει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.