Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Έβαλε ανήλικους να κλέψουν τα ΚΑΠΗ στην Πρέβεζα!


Η κιθάρα με την οποία μια εργαζόμενη διασκέδαζε τους ηλικιωμένους «γυάλισε» στο μάτι ενός 51χρονου, όμως δεν ήθελε να την αρπάξει ο ίδιος...


Η κιθάρα με την οποία μια εργαζόμενη διασκέδαζε τους ηλικιωμένους στο ΚΑΠΗ της Πρέβεζας «γυάλισε» στο μάτι ενός 51χρονου, που θέλησε να την κάνει δική του. Όμως, δεν ήθελε να εμφανιστεί ο ίδιος και ανέθεσε σε τρεις... πιτσιρικάδες να την κλέψουν και να του την παραδώσουν!
Οι τρεις ανήλικοι μπήκαν στο ΚΑΠΗ χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, άρπαξαν την κιθάρα και έτρεξαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο όπου τους περίμενε ο 51χρονος για να του τη δώσουν. Ωστόσο, η ιδιοκτήτριά της αντιλήφθηκε τι συνέβη και ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή του οχήματος και των επιβατών του. Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δεν άργησαν να το εντοπίσουν και να συλλάβουν τους μικρούς και τον εντολέα τους.
Όλοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου αποκαλύφθηκε ότι οι τρεις ανήλικοι έδρασαν με παρότρυνση του δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας και αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή και ηθική αυτουργία σε κλοπή. Σε βάρος των τριών παιδιών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και αφέθηκαν ελεύθεροι, όπως και οι γονείς τους που κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.