Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Νέες αποκαλύψεις για τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα στην Ιθάκη


Στο μικροσκόπιο βρίσκεται το Πόθεν Έσχες που παρουσίασε ο κ. Καλογρίτσας για την τηλεοπτική άδεια έχει μπει στο πολιτικό μικροσκόπιο, νέες...


 πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με το επίμαχο βοσκοτόπι της Ιθάκης. Όπως φαίνεται, η εν λόγω έκταση έχει υποθηκευτεί στο παρελθόν για τραπεζικό δάνειο του επιχειρηματία φίλου του κ. Καλογρίτσα.
Σύμφωνα με Τα Νέα, τα βοσκοτόπια φαίνεται ότι είχαν χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν, πριν από εννέα χρόνια, ως εγγύηση για δανεισμό του επιχειρηματία. Ειδικότερα, είχαν υποθηκευτεί από τη Λαϊκή Τράπεζα (η οποία στη συνέχεια απορροφήθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς) προκειμένου ο επιχειρηματίας να λάβει δάνειο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Αυτό το δάνειο φέρεται, κατά πληροφορίες της εφημερίδας, να μην εξυπηρετείται και να έχει χαρακτηριστεί ως «κόκκινο», με το οφειλόμενο ποσό να φτάνει με τους τόκους και τις προσαυξήσεις στα 1,8 εκατ. ευρώ.
Όπως έγινε γνωστό χθες, Τρίτη, όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την υπόθεση του διαγωνισμού και του ελέγχου των Πόθεν Έσχες θα εξεταστούν από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Στην Επιτροπή θα κληθούν ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς, ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ελ. Κρέτσος και οι τέσσερις υπερθεματιστές του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.