Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Σκύλος κολύμπησε δέκα χιλιόμετρα & επέστρεψε στο σπίτι του... μέσω Facebook


Αφού κολύμπησε για περίπου 10 χιλιόμετρα στα νερά της λίμνης του Μίσιγκαν και περπάτησε ακόμη 20 χιλιόμετρα στις όχθες της τρίτης σε...


 μέγεθος από τις πέντε Μεγάλες Λίμνες, ένας σκύλος επανενώθηκε με την οικογένειά του την περασμένη εβδομάδα, στις βόρειες ΗΠΑ.
Τα ίχνη του δέκα μηνών βελγικού Μαλινουά, το οποίο ακούει στο όνομα Ράιλι, χάθηκαν την προηγούμενη Κυριακή όταν, χωρίς να το αντιληφθούν οι ιδιοκτήτες του, Κριστίν και Έντουαρντ Κάσας, πήδηξε από τη βάρκα τους στη λίμνη, σύμφωνα με το ABC News. Παρά την προσπάθειά του, το ζεύγος δεν κατόρθωσε να εντοπίσει τη Ράιλι τα αμέσως επόμενα λεπτά.
Ωστόσο, ελπίζοντας ότι κάποιος άλλος θα έβρισκε το κατοικίδιό τους, ο 56χρονος Έντουαρντ και η 49χρονη Κριστίν απευθύνθηκαν σε σελίδα του Facebook, η οποία κοινοποιεί φωτογραφίες ζώων τα οποία έχουν χαθεί στην πολιτεία του Μίσιγκαν.
Μία ημέρα αργότερα και αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της εξαφάνισης της Ράιλι, κατασκηνωτές ειδοποίησαν τη σελίδα, κάνοντας λόγο για ένα σκυλί με παρόμοια χαρακτηριστικά, το οποίο περιφέρεται σε δάσος, στις όχθες της λίμνης.
Οι ιδιοκτήτες του έσπευσαν στο σημείο, διαπιστώνοντας ότι επρόκειτο για τη Ράιλι, η οποία μέσα σε λίγες ώρες είχε προλάβει να διανύσει αρκετά χιλιόμετρα, τόσο στη λίμνη, όσο και στην ξηρά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.