Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

Mηνύσεις Πατέρα κατά Κουρτάκη


Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού απάντησε με μηνύσεις και αγωγές έπειτα και από την κατάθεση του εκδότη των «Παραπολιτικών»...


 Γιάννη Κουρτάκη στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής στην οποία επιχείρησε και πάλι να τον συνδέσει με τον δικαστικό λειτουργό.
Αναλυτικά:
«Ο κ. Νικόλαος Πατέρας δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του κ. Γιάννη Απατσίδη, έχει καταθέσει αγωγή κατά του κ. Γιάννη Κουρτάκη στις 08/08/2016 για σειρά συκοφαντικών και ψευδών δημοσιευμάτων της εφημερίδας «Παραπολιτικά», αθροιζόμενα στον συνολικό αριθμό των δεκαπέντε (15).
Μεταξύ αυτών των συκοφαντικών και ψευδών δημοσιευμάτων, που αποτελούν αντικείμενο της αγωγής, είναι ότι δήθεν: «ο κ. Πατέρας φιλοξενούσε σε σουίτα του στον Αστέρα Βουλιαγμένης τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών κ. Ισίδωρο Ντογιάκο» και ότι «ο υιός του κ. Ντογιάκου εργάζεται στις επιχειρήσεις του κ. Πατέρα».
Ο κ. Κουρτάκης σήμερα 07/09/2016 καταθέτοντας ενόρκως ενώπιον αντιπροσωπείας Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής περί της διερεύνησης των συνθηκών δανειοδότησης των ΜΜΕ, επανέλαβε τους ως άνω ψευδείς ισχυρισμούς του στο πλαίσιο της οργανωμένης και μεθοδευμένης συκοφαντικής εκστρατείας του εναντίον του κ. Πατέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.