Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Σουλτογιάννης στην αντεπίθεση, "καρφώνει" το ΑΠΕ για το #perouka_gate


Ευθεία επίθεση του Δημήτρη Σουλτογιάννη, για το "σκάνδαλο με τις περούκες", ονοματίζοντας τον δημοσιογράφο του ΑΠΕ, Γιώργο Μηλιώνη (ο οποίος είναι και μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, που ψήφισε υπέρ της ανάδειξης του Προεδρείου των συνταξιούχων) και αφήνοντας αιχμές για νομικές κινήσεις εκ μέρους του...Με μια προσωπική ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σουλτογιάννης παραθέτει ερωτήματα ζητώντας απαντήσεις από το ΑΠΕ για το περίφημο ρεπορτάζ της σύλληψης και τα όσα ακολούθησαν.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αφού πρώτα ευχαριστήσω φίλους και συναδέλφους (και αυτούς που με θυμήθηκαν αλλά και αυτούς που με ξέχασαν, διότι όταν φέρνεις το Αποκλειστικό είσαι καλός μετά η μνήμη γίνεται επιλεκτική), μα πάνω από όλα την οικογένεια μου που με στήριξε όσο κανείς άλλος…καλώ τον κ. Μηλιώνη «δημοσιογράφο» του ΑΠΕ να φέρει στην δημοσιότητα στοιχεία (όπως θα κάνω και εγώ) και να μας εξηγήσει πως έκανε το ρεπορτάζ του.

1. Πώς διασταύρωσε τα στοιχεία της σύλληψης μου, μίλησε στην αστυνομία; ήταν παρών;

2. Ποιος διέρρευσε τα στοιχεία της αστυνομικής μου ταυτότητας στον τύπο, ποιος είχε τα στοιχεία αυτά στην διάθεση του; Σχετικά με την απόδειξη…μίλησε σε ξενοδοχοϋπαλλήλους γιατί δεν αναφέρει ότι πληρώθηκε με πιστωτική κάρτα ενός εκ των δημοσιογράφων; Μα πάνω απ᾽ όλα γιατί «φύτεψε» το δημοσίευμα στο ΑΠΕ με χρονοκαθυστέρηση 24 ωρών.

Τι συνέβη μετά την βόλτα στο Σέντραλ Παρκ την Κυριακή που τους εξόργισε; (Αφού το περιστατικό είχε λήξει το βράδυ του Σαββάτου). Και εν τέλη αφού καλύπτει ο κ. Μηλιώνης δημοσιογραφικά την Ελληνική αποστολή ας μας αποκαλύψει απο ποιους αποτελείται αυτή η αποστολή και τι δουλειά έχουν στο Σέντραλ Παρκ να κάνουν Τζόκινγκ δημοσιογράφοι χρεοκοπημένων ΜΜΕ που έχουν έρθει με έξοδα της αποστολής.

Ας μας απαντήσουν λοιπόν και αφού δεν είναι κανείς σε θέση να απαντήσει ας απαντήσει ο κ. συνάδελφος του ΑΠΕ που κάνει το ρεπορτάζ. Πάντα στην διάθεση σας το ίδιο και οι δικηγόροι μου σε Αθήνα και Νέα Υόρκη. Με την άδεια η χωρίς του οποιουδήποτε εγώ θα συνεχίσω να κάνω ρεπορτάζ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.