Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Το μήνυμα κατά των συνδικα-ληστών της ΕΣΗΕΑ από τον εκπρόσωπο του Star Channel


Με ένα μήνυμα - καταπέλτη, όπου περισσεύει η συγκινησιακή φόρτιση αλλά και η ειλικρίνεια, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Star και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ, Γιώργος Βότσκαρης, κατακεραυνώνει το σάπιο συνδικαλιστικό σύστημα της ΕΣΕΗΑ...




Αναλυτικά το κείμενο - κατάθεση ψυχής:

Ζητάω Συγνώμη....

από όσους παρέσυρα και πίστεψαν ότι μπορούμε να αλλάξουμε την ΕΣΗΕΑ.

Δυστυχώς οι ήττες για εμάς απανωτές και σύντομα θα δεχθούμε και το τελικό χτύπημα και μάλιστα από μια αριστερή κυβέρνηση (παράκληση όποιος συνεχίζει να πιστεύει στον ΣΥΡΙΖΑ να με βγάλει από φίλο).

Ένα προεδρείο στην ΕΣΗΕΑ που δεν ξέρει που πάνε τα 4, μάλλον έχει βάλει τις πολιτικές του ιδέες πάνω από τους συναδέλφους. Άπραγο απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις. Από πέρυσι τον Αύγουστο φώναζα για το έγκλημα που πάει να γίνει. Όταν είδα ότι το αριστερό προοδευτικό προεδρείο είναι στον κόσμο του, επικοινώνησα με τον "κύριο" Παππά για να συναντηθούν οι εκπρόσωποί των δημοσιογράφων των τηλεοπτικών σταθμών φυσικά αυτός δεν καταδέχθηκε σαν άλλη Μαρία Αντουανέτα να μας δεχθεί, αυτό είναι ένα δείγμα της αριστεράς τύπου Τσαουσέσκου ή ενός Χίτλερ.

Αυτό που ανακάλυψα είναι όμως ότι ο κλάδος δεν είναι είναι ενωμένος νομίζουν κάποιοι ότι αν χάσουν ένα μεροκάματο θα πονέσουν και εδώ ρωτάω εγώ όλα αυτά τα μεροκάματα που μας έχουν κλέψει δεν αξίζουν τίποτα ;

Εμείς θα έπρεπε να σηκώσουμε τον ελληνικό λαό στο πόδι να τον βγάλουμε στις πλατείες αλλά απλά κοιτάμε την πάρτη μας.

Ζητάω συγνώμη από αυτούς που έχασαν τις δουλείες τους όλα αυτά τα χρόνια, έδωσα μάχης και πίστεψα ότι ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε άλλα δυστυχώς δεν είμαστε ενωμένοι.

Ελπίζω οι Έλληνες να γυρίσουν την πλάτη στην ομιλία του Τσίπρα το Σάββατο και η Θεσσαλονίκη να γεμίσει από κόσμο που θα πει ΩΣ ΕΔΩ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΟΚΚΟ ΑΜΜΟΥ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΠΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΝΥΧΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.