Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Η στιγμή της σύλληψης της Τζιχαντίστριας πριν σπείρει τον θάνατο στο Παρίσι [video]


Τις δραματικές στιγμές της σύλληψης μίας από τις τρεις τζιχαντίστριες που σχεδίαζαν επίθεση σε σιδηροδρομικό σταθμό του Παρισιού κατέγραψε ένας περαστικός με την κάμερα του κινητού του, στην περιοχή Μπουσί-Σεν-Αντουάν, περίπου 30 χλμ. νοτιοανατολικά της γαλλικής πρωτεύουσας...



Το βίντεο, το οποίο εξασφάλισε πρώτο το γαλλικό κανάλι BFMTV δείχνει τη γυναίκα να απομακρύνεται από ένα αυτοκίνητο από αστυνομικούς ντυμένους με πολιτικά.

Νωρίτερα, οι αρχές είχαν πραγματοποιήσει έφοδο σε ένα διαμέρισμα σε κοντινή περιοχή, όπου διέμενε μια από τις υπόπτους.

Μία από τις τζιχαντίστριες που συνελήφθησαν μαχαίρωσε έναν αστυνομικό κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και τραυματίστηκε από σφαίρα που δέχτηκε κατά τη συμπλοκή.

Οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν αφού οι αρχές εντόπισαν ένα όχημα γεμάτο με φιάλες υγραερίου κοντά στον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων στη γαλλική πρωτεύουσα καθοδηγούνταν από τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και ήταν απόλυτα προσηλωμένες στον σκοπό τους, ανακοίνωσε εχθές ο εισαγγελέας του Παρισιου.

«Ένας τρομοκρατικός πυρήνας που αποτελείτο από νεαρές γυναίκες… εξαρθρώθηκε» δήλωσε ο Φρανσουά Μολέν. «Έπαιρναν οδηγίες από πρόσωπα στη Συρία, που βρίσκονται στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους» πρόσθεσε ο ίδιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.