Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Καταγγελίες - βόμβα Λαζαράτου για τον διαγωνισμό με τις άδειες [video]


Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Κάραβελ έδωσε ο δικηγόρος και νομικός εκπρόσωπος των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών Πάνος Λαζαράτος με αντικείμενο τη διαδικασία διεξαγωγής της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες...Σύμφωνα με τις καταγγελίες του κ. Λαζαράτου, που προκύπτουν από την μελέτη του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας, 48 άνθρωποι μπήκαν στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης την ημέρα του διαγωνισμού, χωρίς να ελεγχθούν.

Όπως εξήγησε, αναφέροντας συγκεκριμένα παραδείγματα, «χτυπούσε κόκκινο» στο σύστημα ελέγχου και κανένας δεν τους έκανε έλεγχο. Ακόμα όπως προκύπτει, δεν γινόταν κανείς έλεγχος στο τι προμήθευαν τα catering τους υποψηφίους.

Ανάμεσα σε εκείνους που πέρασαν, σύμφωνα με τον κ. Λαζαράτο, ήταν αρχηγοί αλλά και μέλη αποστολών των αντιπροσωπειών των καναλιών αλλά και υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας και μέλη της επιτροπής για τις άδειες.

Σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπο των τηλεοπτικών σταθμών, στις κάμερες καταγράφεται ο επικεφαλής αποστολής ενός υπερθεματιστή μαζί με αστυνομικό να μπαίνουν μαζί στην τουαλέτα.

«Καλώ την εισαγγελική αρχή να παρέμβει άμεσα και αυτεπαγγέλτως. Στάλθηκε επιστολή και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή», ανέφερε και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει πρωτοβουλίες.Η κυβέρνηση απαντάει σε Alpha και Star

Με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης η κυβέρνηση απαντάει στις κατηγορίες που εξαπέλυσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί Alpha και Star για το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Κάνει λόγο για αστειότητες που προκαλούν θυμηδία, οι οποίες εντάσσονται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό παραπλάνησης της κοινής γνώμης.

Η ανακοίνωση

Η σημερινή συνέντευξη τύπου του εκπροσώπου του Star και του Alpha, καθώς και οι υποτιθέμενες «αποκαλύψεις – βόμβα» που εντέλει ήταν αστειότητες, ανέδειξαν για μια ακόμη φορά την απουσία σοβαρών επιχειρημάτων κατά του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η διαγωνιστική διαδικασία χαρακτηρίζεται από απόλυτη διαφάνεια. Η δημοπρασία ολοκληρώθηκε με εντελώς αδιάβλητο και επιτυχημένο τρόπο. Τα όσα ακούστηκαν σήμερα προκαλούν θυμηδία, αλλά και εντάσσονται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό παραπλάνησης της κοινής γνώμης, ο οποίος θα πέσει στο κενό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.