Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

4 διαγωνισμοί για προσλήψει 5.661 μόνιμων και εποχικών μέσα στο Νοέμβριο


Μέσα στο Νοέμβριο αναμένεται να γίνουν τέσσερις διαγωνισμοί για 1.661 μόνιμους και εποχικούς. Θέμα χρόνου είναι πλέον και η δημοσίευση των προσκλήσεων για την πρόσληψη 1.400 νέων υπαλλήλων με...




δωδεκάμηνες συμβάσεις. Οι νέες προσλήψεις προσωπικού που θα στελεχώσει τις δομές, θα γίνουν από τους δήμους, με όρους ΑΣΕΠ.

Mέσα στο Νοεμβριο θα γίνουν και οι 4.000 προσλήψεις στην στα νοσοκομεία και στις άλλες δομές του Συστήματος Υγείας.

Οι 2.700 θέσεις θα καλυφθούν από νοσηλευτικό προσωπικό (ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Νοσηλευτών), καθώς και βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό (π.χ. βοηθοί θαλάμου, μεταφοράς ασθενών, τραυματιοφορείς κλπ).

Επιπλέον 1.000 θέσεις θα καλυφθούν από προσωπικό εξειδικευμένων υγειονομικών ειδικοτήτων, όπως οδηγοί ασθενοφόρων, ακτινολόγοι, φυσιοθεραπευτές, παρασκευαστές χειριστές ιατρικών συσκευών κ.α., ενώ 300 ωφελούμενοι θα καλύψουν διάφορες ειδικότητες σε εποπτευόμενους φορείς του υπουργείου Υγείας, όπως είναι το ΕΚΑΒ, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, ο ΕΟΦ, το ΚΕΘΕΑ, ο ΟΚΑΝΑ και ο ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα υποστελέχωσης.

Παράλληλα ένα βήμα πριν τη δημοσίευση είναι οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για 150 μόνιμους στην Εταιρεία Ύδρευσης – Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) και 76 στην ΑΔΜΗΕ. Μέσα στις επόμενες μέρες οι διαγωνισμοί θα σταλούν για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης για να πάρουν ΦΕΚ.

Τέλος στις 25 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για την προκήρυξη των 35 μόνιμων θέσεων στην Τράπεζα της Ελλάδος Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων λήγει στις 8 Νοεμβρίου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.