Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Κύπριος ιδιοκτήτης οίκου ανοχής στο BBC: Τα λεφτά τα έδωσα στον Τσίπρα...


Ο 66χρονος Αχιλλέας Νεοφύτου,κατηγορείται ότι είχε στήσει έναν παράνομο οίκο ανοχής στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας...


 Όταν δημοσιογράφος του BBC επιχείρησε να τον στριμώξει με ερωτήσεις του και κυρίως για το που πήγαν τα 7 εκατομμύρια λίρες που φέρεται να αποκόμισε από την «επιχείρηση» του εκείνος τον άφησε άφωνο με τις απαντήσεις του.
Ο Ελληνοκύπριος, σύμφωνα με το newsit.com.cy, παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα ενώπιον δικαστηρίου για την εκδίκαση της εν λόγω υποθέσεως, αρχικά αρνήθηκε πως το Libra Club, του οποίου ήταν ιδιοκτήτης, λειτουργούσε ως οίκος ανοχής.
Κατόπιν ο δημοσιογράφος του BBC ρώτησε τον 66χρονο για την υπόθεση: “Λειτουργούσατε ένα κλαμπ όπου άνθρωποι πήγαιναν για να κάνουν σεξ με ιερόδουλες, αυτό δεν λέγεται οίκος ανοχής;”.
“Όχι, γιατί εσείς που λέτε ότι ήταν οίκος ανοχής, πώς ξέρετε ότι ήταν οίκος ανοχής;απάντησε εκείνος.
Εν συνεχεία ο Αχιλλέας Νεοφύτου βλέποντας την σχετική αμηχανία του δημοσιογράφου πήρε μπρος και έδωσε τα ρέστα του στην ερώτηση για το που είναι τα λεφτά, εννοώντας τα 7 εκατομμύρια λίρες, που φέρεται να έχει αποκομίσει από την λειτουργία του παράνομου οίκου ανοχής.
“Αχ, πού είναι τα λεφτά, αυτή είναι μία καλή ερώτηση. Ο καημένος ο Τσίπρας κόντευε να ξεμείνει από λεφτά, ξέρετε, στην Ελλάδα. Και τα δανείσαμε στον Τσίπρα!”.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.