Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Οίκος μόδας κυκλοφόρησε κολεξιόν για... πτώματα [ΦΩΤΟ]


Η εταιρεία διεξήγαγε μάλιστα και έρευνα για να προσδιορίσει ποια σύνολα θα προτιμούσαν...


 για την τελευταία τους κατοικία άνδρες και γυναίκες!



Περισσότερο ανατριχιαστική παρά πρωτοποριακή είναι η νέα κολεξιόν ενός βρετανικού οίκου μόδας, η οποία περιλαμβάνει ανδρικά και γυναικεία σύνολα, ειδικά σχεδιασμένα για να συνοδέψουν τον αγοραστή τους στην... τελευταία του κατοικία.
Ο οίκος μόδας Lyst έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα μια γεύση από την επερχόμενη κολεξιό του με τον εύστοχο τίτλό «Over My Dead Body» (Πάνω από το πτώμα μου). Οι φωτογραφίες δείχνουν μοντέλα να ποζάρουν φορώντας εσώρουχα, ρούχα και αξεσουάρ της εταιρείας μέσα σε φέρετρα, και φυσικά σχολιάστηκαν εκτενώς από τα διεθνή media.



Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία διεξήγαγε πριν λίγο καιρό και μια έρευνα προκειμένου να προσδιορίσει με τι είδους ρούχα θα προτιμούσαν να θαφτούν οι Βρετανοί άδρες και γυναίκες. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 85% των Βρετανών έχουν σκεφθεί τι θα ήθελαν να φοράσουν στην κηδεία τους, με ένα μεγάλο ποσοστό μάλιστα να... μην υπολογίζει τα έξοδα προκειμένου να φύγουν από τον μάταιο τούτο κόσμο με στιλ.



Η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι η πλειοψηφία των γυναικών (52%) θέλουν να ταφούν με ένα κυριλέ σύνολο, ενώ το 31% δήλωσε ότι θα προτιμούσε να ταφεί με τις... πιτζάμες. Όσο δε για τα παπούτσια, 45% των γυναικών δήλωσαν ότι θα διάλεγαν γόβες στιλέτο για την τελευταία τους κατοικία, με το στιλ όπως πάντα να «νικά» την άνεση.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως είναι αρκετά έξυπνη επιλογή, αφού μάλλον δεν θα χρειαστεί να περπατήσουν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.