Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Τα βρήκαν Αλαφούζος - Παππάς σε δείπνο στον ΣΚΑΪ;


Έχει γούστο να δούμε τον ΣΚΑΪ να παίζει και φιλοκυβερνητική γραμμή! Βρε, πώς αλλάζουν οι καιροί...




Γεύμα εργασίας με τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, Γιάννη Αλαφούζο, και δημοσιογράφους του σταθμού είχε το μεσημέρι ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς στις εγκαταστάσεις του καναλιού στο Φάληρο.

Στο τραπέζι εκτός των κκ Παππά και Αλαφούζου ήταν οι δημοσιογράφοι του σταθμού Αλέξης Παπαχελάς, Άρης Πορτοσάλτε, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Παύλος Τσίμας, ο διευθύνων σύμβουλος Κώστας Κιμπουρόπουλος και ο νομικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, που επικαλείται το lykavitos.gr, ο ιδοκτήτης του ΣΚΑΙ φέρεται να απαίτησε από τον υπουργό Επικρατείας την άμεση μετάβαση στη νέα τηλεοπτική πραγματικότητα, και την διακοπή – το συντομότερο δυνατόν – του σήματος των καναλιών που δεν έχουν πάρει πανελλαδική τηλεοπτική άδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.