Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Η... περίεργη επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα


Αφότου έχουν ολοκληρωθεί οι εκλογές ανάδειξης του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, ο Μπάρακ Ομπάμα θα επισκεφθεί την Ελλάδα...




Λίγο πριν τις αμερικανικές εκλογές και μερικούς μήνες πριν τη λήξη της θητείας του ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα επισκεφθεί την Αθήνα. Μας θυμήθηκε καθυστερημένα, στην δύση της θητείας του, χωρίς οι κινήσεις του να δεσμεύουν τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ ή μήπως θέλει να περάσει μήνυμα ότι όντως οι ΗΠΑ στηρίζουν τον Τσίπρα;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αμερικανός Πρόεδρος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα στις 14 και 15 Νοεμβρίου, πριν μεταβεί στο Βερολίνο.

Ηδη στο υπουργείο Εξωτερικών, αν και το Μέγαρο Μαξίμου δεν επιβεβαιώνει ακόμη την είδηση, υπάρχει κινητικότητα για τις σχετικές διαδικασίες ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση της επίσκεψης χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη από ποιον θα γίνει (την ελληνική πλευρά ή το Λευκό Οίκο).

Από την πλευρά της η ελληνική κυβέρνηση, ελπίζει σε μια θεαματική παρέμβαση του κ.Ομπάμα για το θέμα του ελληνικού χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.